Jocuri actiune pc download.Site-ul meu

Looking for:

Jocuri actiune pc download.Catalog de fisiere 













































     


Jocuri pentru computer FPS, RPG, horror gaming pentru PC la super preturi | .Jocuri Acțiune - Descarca Gratis



 

Hitman 2 Silent Assassin. Nu exista nici o indoiala asupra tematicii jocului Hitman Silent Assassin. O singura privire aruncata asupra tipului chel si pus la patru. Serious Sam 2. Nosferatu: The Wrath of Malachi. Twin Sector. Lock On - Modern air combat Simulation. Total Overdose. Acesta este inarmat cu doua pistoale si doua sabii, insa mai poate folosi si alte arme ca ciocane foarte mari, arme cu plasma, teleportare pe distante mici si foarte multe alte arme.

Jocul are parte de tot felul de aventuri, in care nu lipseste actiunea, impuscaturile, luptele, dar si momente amuzante care fac jocul sa fie cat mai placut de jucat. Deadpool are parte de lupte cu diferiti monstri, avand o mobilitate foarte mare care il face sa fie foarte rapid in luptele cu acestia, executand diferite sarituri spectaculoase care va face jocul mult mai distractiv de jucat. De asemenea grafica jocului se prezinta foarte bine, aceasta prezentandu-ne personajele si imprejurimiile destul de bine, atat din punctul de vedere al aspectului, dar si din punctul de vedere al mobilitatii acestora.

Home Cere joc Termeni si Conditii Contact. Deadpool Download - Jocuri actiune Related Posts with thumbnails for blogger blogger widgets. Da-ne un Like! Categorii Jocuri. Descriere Go4GamesPc.

   

 

Jocuri actiune pc download



    Data lansare: 20 Jan


Comments